Lab-dyrkede diamanter

Vi kan skaffe deg kvalitets lab-dyrkede diamanter til best prisen

Lab-dyrkede diamanter er konkurransedyktige i prisen. De har alle egenskaper på lik linje som diamanter utvunnet fra jorden. Den eneste forskjellen er at lab-diamanter er skapt av mennesker i laboratorium.

De er ikke syntetiske steiner slik som zirkon. Lab-dyrkede diamanter er ekte naturlige diamanter med absolutt alle diamantegenskapene. De er like harde, har like fine fargespill, osv. Lab-dyrkede diamanter har samme kriterier til kvalitet på farge, klarhet, slip og fluorisering som diamanter utvunnet fra jorden. Lab-dyrkede diamanter har også en mye mer vennlig pris, når en sammenligner den med naturens skapte diamanter i samme kvalitet og vekt.

Mange sier at lab-dyrkede diamanter er mer miljøvennlige enn naturlig skapte, siden de fleste naturlig skapte diamanter utvinnes i dype gruver, og derfor har stor innvirkning på miljøet. Dette er bare en side av sannheten. En veldig liten del av diamanter finnes i jordoverflaten, som for eksempel ved siden av elver. Spesialister må også bruke ganske mye energi for å skape en lab-dyrket diamant, så det diskuteres fortsatt rundt hva som er det mest miljøvennlige.

Lab-dyrkede diamanter er like fine og gode stener som naturlige, så hvis du tenker på budsjett er det et rimeligere valg. Hvis du tenker på en ring eller smykke som en investering i fremtiden, spesielt med store diamanter, så vil naturlige diamanter være vinneren.

Vil du ha mer informasjon? Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon. Du kan også besøke vårt showroom og prøve våre ringer.

NYHET
blank
29.890 kr ink. mva
blank Hvitt 585-gull/14K
Swatch image Gult 585-gull/14K
blank Rose 585-gull/14K
NYHET
blank
29.890 kr ink. mva
blank Hvitt 585-gull/14K
Swatch image Gult 585-gull/14K
blank Rose 585-gull/14K
NYHET
blank
20.990 kr ink. mva
blank Hvitt 585-gull/14K
Swatch image Gult 585-gull/14K
blank Rose 585-gull/14K
NYHET
blank
20.990 kr ink. mva
blank Hvitt 585-gull/14K
Swatch image Gult 585-gull/14K
blank Rose 585-gull/14K

Fordelene med lab-dyrkede diamanter

Miljøvennlig produksjon

Lab-dyrkede diamanter tilbyr en mer bærekraftig løsning. Detter er på grunn av mindre miljøpåvirkning sammenlignet med tradisjonell gruvedrift.

Kostnadseffektivt

Disse diamantene er ofte mer prisgunstige enn naturlige diamanter, noe som gjør dem til et attraktivt valg for budsjettbevisste kjøpere.

Høy kvalitet

Lab-dyrkede diamanter har samme fysiske, kjemiske og optiske egenskaper som naturlige diamanter, sikrer topp kvalitet.

  0%

  Etisk produksjon

  Produksjonen av lab-dyrkede diamanter er fri for de etiske bekymringene som ofte er knyttet til gruvedrift.

  Tilpassbarhet

  Disse diamantene tilbyr fleksibilitet i størrelse og form, noe som gjør dem ideelle for tilpassede smykker.

  Innovativ teknologi

  Produksjonen av lab-dyrkede diamanter representerer en avansert teknologisk utvikling, som symboliserer moderne smykkekunst.

  Send forespørsler

  Click or drag a file to this area to upload.

  BESØK DIN RING I STAVANGER

  Velkommen til vårt showroom i Stavanger

  Vi tilbyr veiledningstimer og konsultasjoner til kunder som ønsker å kjøpe noe helt spesielt. Vår dyktige gullsmed med 15 års erfaring er alltid klar til å gi deg best mulig service.

  Ettersom vi har mange kunder innom, er det fint om du kan forhåndsbestille møte hos Din Ring i Stavanger. En avtale på 30 minutter er uforpliktende og selvfølgelig gratis.

  Du kan også bruke Facetime for å se på våre smykker. Legg gjerne merknad om dette når du booker Facetime time.

  Det er enkelt, raskt og trygt å handle hos Din Ring

  Vi veileder deg gjennom valgprosessen om ønskelig, med å finne din ring eller ditt diamantsmykke.

  Prisene er selvfølgelig de samme, uansett om du besøker oss i Stavanger eller kjøper direkte i vår nettbutikk.

  Din Ring leverer kun kvalitetsvarer; gifteringer, forlovelsesringer, smykker og GIA-sertifiserte store diamanter til svært konkurransedyktige priser. Vi tilbyr et stort utvalg av klassiske, luksuriøse, kunst-, design- og merkevaresmykker.

  Velkommen skal du være til å handle hos oss!