blank

Hos Din Ring er vi profesjonelle når det gjelder naturlige diamanter.

Vi bruker kun diamanter av god eller beste kvalitet, TW/SI eller TW/VS. Dette er diamanter i toppklasse, uten farger og nesten uten inneslutninger. Vi selger ikke behandlede diamanter, kun ubehandlede som er best i sin kategori for farge, klarhet og slip. Vi selger heller ikke W og P diamanter, slik som andre billigere kjeder gjør, da vi foretrekker kvalitet foran kvantitet. Når du kjøper en diamant, er det en livsinvestering, og et smykke/ring du skal ha nytte av i mange år framover. Det er derfor veldig viktig å tenke på kvaliteten.

Vi har leverandører som kan skaffe kvalitets lab-dyrkede diamanter til de som ønsker det. Lab-dyrkede diamanter er konkurransedyktige i prisen og har alle egenskaper på lik linje som naturlige diamanter. Den eneste forskjellen er at de er skapt av mennesker i laboratorium.

De er ikke syntetiske steiner slik som zirkon, de er ekte diamanter med absolutt alle diamantegenskapene – de er like harde, har like fine fargespill, osv. Lab-dyrkede diamanter har samme kriterier til kvalitet som farge, klarhet, slip og fluorisering. De har også en mye mer vennlig pris, når en sammenligner den med naturlig skapte diamanter i samme kvalitet og vekt.

Mange sier at lab-dyrkede diamanter er mer miljøvennlige enn naturlig skapte, siden de fleste naturlig skapte diamanter utvinnes i dype gruver, og derfor har stor innvirkning på miljøet. Dette er bare en side av sannheten. En veldig liten del av diamanter finnes i jordoverflaten, som for eksempel ved siden av elver. Spesialister må også bruke ganske mye energi for å skape en lab-dyrket diamant, så det diskuteres fortsatt rundt hva som er det mest miljøvennlige.

Lab-dyrkede diamanter er like fine og gode stener som naturlige, så hvis du tenker på budsjett er det et rimeligere valg. Hvis du tenker på en ring eller smykke som en investering i fremtiden, spesielt med store diamanter, så vil naturlige diamanter være vinneren.

Vil du ha mer informasjon? Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon. Du kan også besøke vårt showroom og prøve våre ringer.

BESØK DIN RING I STAVANGER

Velkommen til vårt showroom i Stavanger

Vi tilbyr veiledningstimer og konsultasjoner til kunder som ønsker å kjøpe noe helt spesielt. Vår dyktige gullsmed med 15 års erfaring er alltid klar til å gi deg best mulig service.

Ettersom vi har mange kunder innom, er det fint om du kan forhåndsbestille møte hos Din Ring i Stavanger. En avtale på 30 minutter er uforpliktende og selvfølgelig gratis.

Du kan også bruke Facetime for å se på våre smykker. Legg gjerne merknad om dette når du booker Facetime time.

Det er enkelt, raskt og trygt å handle hos Din Ring

Vi veileder deg gjennom valgprosessen om ønskelig, med å finne din ring eller ditt diamantsmykke.

Prisene er selvfølgelig de samme, uansett om du besøker oss i Stavanger eller kjøper direkte i vår nettbutikk.

Din Ring leverer kun kvalitetsvarer; gifteringer, forlovelsesringer, smykker og GIA-sertifiserte store diamanter til svært konkurransedyktige priser. Vi tilbyr et stort utvalg av klassiske, luksuriøse, kunst-, design- og merkevaresmykker.

Velkommen skal du være til å handle hos oss!