Gullsmed – et ærverdig yrke som vi i Din Ring er stolte av.

Før i tiden var ordet gullsmed synonymt med bank og sikkerhet, siden gullsmeden handlet med gull og andre verdifulle gjenstander. Gullsmeden er en metallarbeider som spesialiserer seg på å lage smykker, men i løpet av historien har gullsmeden også produsert lysestaker, bestikk, skåler og andre dekorative gjenstander.

I vår tid, spesielt i industrialiserte land, bruker gullsmedene mye tid på reparasjoner. Dette kan være alt fra å vedlikeholde gifteringer til å fikse ødelagt bunadsølv. Det foregår fortsatt produksjon, men gjerne i mindre skala – slik som våre kolleksjoner av kunstringer. Dette er noe vi er stolt av. Vi selger ikke bare masseproduserte ringer, men vi skaper våre helt egne kunstobjekter og vi elsker å spesialdesigne smykker til våre kunder.

Hos Din Ring har vi eget verksted i Sandnes som våre kunder kan komme innom. Vi tilbyr også veiledningstimer og konsultasjoner til kunder som ønsker å kjøpe noe helt unikt og spesielt. Vi tilbyr også veiledning når det kommer til å velge den perfekte giftering eller forlovelsesring. Dette koster 500,- per time og er inkludert dersom man velger å kjøpe ring hos oss.

Ønsker du å lage gifteringen din selv?

Vi tilbyr kurs holdt av våre dyktige gullsmeder! Ta kontakt for mer informasjon.

Har du gull som du ikke bruker lenge? Lag gjerne nye smykker av det. Du kan avtale time hos oss hvor vi renser og veier gullet ditt før vi sammen skreddersyr akkurat det smykket du ønsker deg!

For gullsmeden er den største gleden å kunne skape helt unike ringer og smykker til de store dagene i livet! Å kunne utforme en idé på papir for deretter å utvikle den til en luksuriøs ring eller smykke er så givende og spennende! Det å skape gifteringen du har drømt om eller forlovelsesringer til et forelsket par er noe vi lever og ånder for.