Konseptet Din Ring er helt unikt – Om oss

Hos oss kan du nemlig bestille akkurat din drømmering! Er du på jakt etter den perfekte giftering, forlovelsesring eller gave til noen du er glad i? Din Ring samarbeider med flere forskjellige og selvstendige gullsmeder og smykkedesignere. Vi designer ringer, smykker og ørepynt etter skreddersøm for hånd. Du velger selv kvalitet, karat, type stein og farge på dine smykker.

Våre gullsmeder bruker det nyeste innen teknologi i produksjonen, og alle våre ringer og smykker er laget med den beste kvalitet og av miljøvennlig resirkulert gull. Velg gjerne en av våre ringer fra nettbutikken eller ta kontakt for å bestille akkurat din ring.

Bak konseptet Din Ring står dyktige gullsmed Inesa Grigaitė-Špučienė. Hun er gullsmed med fag i metalldesign og kunst som elsker å spesialdesigne ringer med ulike farger, diamanter og edelstener. Hun har 15 år med erfaring innen bransjen med blant annet produksjon av bunadsølv, gifteringer og reparasjoner.

– “Alle egenproduserte kolleksjoner er inspirert av naturen og mennesker rundt meg. Min største glede i hverdagen er å skape unike ringer og smykker. Det å skape gifteringen du har drømt om eller forlovelsesringer til et forelsket par er noe jeg lever og ånder for, og det som gjør min hverdag interessant!

Det er nettopp denne lidenskapen som gjør Din Ring så spesielt. Her finner du gullsmeder som elsker faget sitt og som brenner for å designe akkurat din drømmering. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, eller finn den perfekte ringen i vår nettbutikk nå!

Din Ring har eget verksted i Sandnes som du er hjertelig velkommen til å komme innom dersom du bor i området. Vi tilbyr også veiledningstimer og konsultasjoner til kunder som ønsker å handle hos oss. Vi tilbyr også veiledning når det kommer til å velge den perfekte giftering eller forlovelsesring. Dette koster 500,- per time og er inkludert dersom man velger å kjøpe ring hos oss.

Ønsker du å designe gifteringen din selv?

Vår dyktige gullsmed skal skape akkurat din drømmering! Les mer om oss på sosiale media.

Om oss Inesse Jewelry AS
Om oss