DIN RING er helt ny nettbutikk med et unikt konsept.

Her kan du etter hvert finne det største utvalget av ringer i Norge
Din Ring prosjektet er drevet av Inesse Jewelry AS.

Designsmykker av gullsmed Inesa Grigaitė-Špučienė.

Jeg er gullsmed og spesialdesigner luksusringer med diamanter og edelsteiner. Egenproduserte kolleksjoner er inspirert av naturen, mennesker rundt meg, og jeg leverer til både privatpersoner og bedrifter. Jeg lager ringer i 14K gull både med og uten diamanter. Er du på jakt etter den perfekte gifteringen eller forlovelsesringen, så finner du det hos meg – tilpasset dine ønsker! Mine smykker er håndlagde med den beste kvaliteten på diamanter, og alt er laget av miljøvennlig resirkulert gull i 14K.

Inesa Grigaite-Spuciene er gullsmed med BI i metalldesign og kunst. Jeg har 10 års erfaring i bransjen med blant annet produksjon av bunadsølv, gifteringer og arbeid med reparasjoner.

Min største glede i hverdagen er å skape nye unike ringer og smykker. Å kunne utforme en idé på papir for deretter å utvikle den til en luksuriøs ring eller smykke, er så givende og spennende! Det å skape gifteringen du har drømt om eller forlovelsesringer til et forelsket par er noe jeg lever og ånder for, og det som gjør min hverdag interessant!

Det er dette som gjør merket Inesse Jewelry så unikt, og som gjør Inesse Jewelry til din personlige gullsmed!

Jeg har stor glede av å spesialprodusere drømmesmykker til deg og dine kjære! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, eller finn den perfekte ringen i vår nettbutikk nå!