Kontakt oss – Send en mail i dag med noen ord om hva du er på jakt etter.

Vår dyktig gullsmed kan svare på spørsmålene dine. Kontakt oss så kan vi skape drømme ringen til deg fra idee til en ferdig smykke.

E-post: post@dinring.no

Tlf: 40 590 267

Besøkadresse:
Luramyrveien 40, 4313 Sandnes
(etter avtale)

Kontakt oss

Kontakt oss

Velkommen til vårt showroom i Stavanger

Vi tilbyr veiledningstimer og konsultasjoner til kunder som ønsker eget design smykker, ørepynt eller ringer. Vår dyktige gullsmed med 15 års erfaring er alltid klar til å gi deg best mulig service. Råd om diamanter, riktig størrelsen eller model. Bare ta kontakt.

Ettersom vi har mange kunder innom, er det fint om du kan forhåndsbestille møte hos Din Ring i Stavanger. En avtale på 30 minutter er uforpliktende og selvfølgelig gratis. Du kan også bruke Facetime for å se på våre smykker.

Legg gjerne merknad om dette når du booker Facetime time.

Ta kontakt med oss!

Vi veileder deg gjennom valgprosessen hvis ønskelig når du kjøper egendesign ringer. Prisene er selvfølgelig de samme, uansett om du bestiller via e-post, besøker oss i Stavanger eller kjøper direkte i vår nettbutikk.

Din Ring leverer kun kvalitetsvarer. Vi produserer gifteringer, forlovelsesringer og smykker. Alle store diamanter er GIA-sertifiserte og til svært konkurransedyktige priser. Vi tilbyr et stort utvalg av klassiske, luksuriøse, kunst-, design- og merkevaresmykker. I tillegg kan du bestille egendesign gifteringer hos oss.

Velkommen skal du være til å handle hos oss! Fratis frakt, størrelsesforandring i 3 måneder!