UTENOM DET VANLIGE OG DESIGNEDE GIFTERINGER

Hos oss kan du bestille akkurat din drømmering!

Er du på jakt etter den perfekte giftering, forlovelsesring eller gave til noen du er glad i? Din Ring samarbeider med flere forskjellige og selvstendige gullsmeder og smykkedesignere. Vi designer ringer, smykker og ørepynt etter skreddersøm for hånd. Du velger selv kvalitet, karat, type sten og farge på dine smykker.

Våre gullsmeder bruker det nyeste innen teknologi i produksjonen, og alle våre ringer og smykker er laget med den beste kvalitet og av miljøvennlig resirkulert gull. Velg gjerne en av våre ringer fra nettbutikken, eller ta kontakt for å bestille akkurat din ring.

Vi er opptatt av kvalitet og gode priser, så når du handler hos oss kan du være sikker på at du alltid får den beste prisen på markedet. Vi samarbeider med et stort nettverk av direkte sten- og gullforhandlere, og kan derfor foreslå de beste prisene.

Vi gir deg prisgaranti. Varen du velger og sammenligner med må være i lik gullvekt og kvalitet, og diamantkvalitet må være lik på alle C`er: slip, vekt, farge, klarhet og fluorisering. Varen fra den andre forhandleren kan ikke være på tilbud, og den andre forhandleren må være registrert i Brønnøysundregisteret, ha MVA-nummer og vær AS registrert i Norge. Prisen inkluderer frakt, forsikring og gjelder ikke salg eller tilbud. Vi kan gi deg den beste prisen for drømmeringen din, og våre priser er alltid konkurransedyktige. Som en leverandør av smykker fra mange kunstnere og designere kommer vi ofte med gode tilbud og nyheter, noe vi er glade for!

Ta gjerne kontakt eller besøk oss i Stavanger.

BESØK DIN RING I STAVANGER

Velkommen til vårt showroom i Stavanger

Vi tilbyr veiledningstimer og konsultasjoner til kunder som ønsker å kjøpe noe helt spesielt. Vår dyktige gullsmed med 15 års erfaring er alltid klar til å gi deg best mulig service.

Ettersom vi har mange kunder innom, er det fint om du kan forhåndsbestille møte hos Din Ring i Stavanger. En avtale på 30 minutter er uforpliktende og selvfølgelig gratis.

Du kan også bruke Facetime for å se på våre smykker. Legg gjerne merknad om dette når du booker Facetime time.

Det er enkelt, raskt og trygt å handle hos Din Ring

Vi veileder deg gjennom valgprosessen om ønskelig, med å finne din ring eller ditt diamantsmykke.

Prisene er selvfølgelig de samme, uansett om du besøker oss i Stavanger eller kjøper direkte i vår nettbutikk.

Din Ring leverer kun kvalitetsvarer; gifteringer, forlovelsesringer, smykker og GIA-sertifiserte store diamanter til svært konkurransedyktige priser. Vi tilbyr et stort utvalg av klassiske, luksuriøse, kunst-, design- og merkevaresmykker.

Velkommen skal du være til å handle hos oss!